Om os

Historien om Sæby Produkthandel..

Virksomheden blev etableret i 1987 og er med tiden vokset sig større, således at en ny adresse med en større grund var nødvendig. I dag ledes firmaet af Preben Madsen i Sæbys industrikvarter og beskæftiger engagerede og kompetente medarbejdere.

Den nye plads er indrettet således, at vi bedst kan imødekomme forskellige love og krav til håndtering af jern og metaller – og så vi stadig har plads til at udbygge i fremtiden.

Hvem er vi?

Med mange års erfaring i branchen og et veluddannet personale, håndterer vi alle former for jern- og metal skrotninger fra både private, håndværkere, industrien, offentlige virksomheder mm.

Vi er en produkthandel, der lægger vægt på den gode service, den konkurrencedygtige pris og på en ordentlig og miljømæssig håndtering og sortering af metaller og jern.

Vi går op i miljøet!

Sæby Produkthandel er certificeret efter ISO 14.001, der betyder, at vi er godkendt efter miljømæssige standarder. Det garanterer dig som kunde, at vi sorterer alt vores indkommende metaller og jern efter gældende love og regler, så vi passer bedst muligt på vores miljø.

Har du nogle spørgsmål til vores virksomhed er du velkommen til at kontakte os.